4 Mayıs 2011 Çarşamba

Çikolatalı Krema Pastası Tarifi Yapılışı Malzemeler

Çikolatalı Krema

MALZEMELER: 6 kişilik
Bir buçuk litre süt
Bir buçuk su bardağı 4, tozşeker
1 paket rendelenmiş bitter çikolata (80 gram)
10 çay kaşığı pirinç unu
10 çay kaşığı nişasta
Çikolatalı Krema

Pasta Tarifi :


TOZŞEKER, çikolata, pirinç unu ve nişastayı derin bir kapta harmanlayın. Kaynar sütü bu karışıma azar azar ve sürekli karıştırarak ekleyin. Karışım hafifçe koyulaştığında tencereye aktarın. Tahta kaşıkla karıştırarak, koyulaşana dek pişirin. Kaselere pay edin. Soğuduktan sonra bitter çikolata parçalarıyla süsleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder