4 Mayıs 2011 Çarşamba

Limonlu Biscotti Pastası Tarifi Yapılışı Malzemeler

LİMONLU BİSCOTTİ

MALZEMELER
Dilimlenmiş ve ikiye bölünmüş limonlu
kek (7-8 parça)
120 gram bitter çikolata
Toz fıstık, hindistancevizi rendesi
 
LİMONLU BİSCOTTİ tarifi :

1. Fırını 120 ºC’ye ayarlıyoruz.
2. Dilimlenmiş (1-1,5 cm kalınlığında) ve ikiye bölünmüş kek parçalarını yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz.
2. Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişiriyoruz.
3. Tel ızgara üzerinde soğutarak eritilmiş çikolataya batırıyoruz.
4. Çikolatalı kısımlarına fıstık ya da hindistancevizi rendesi serpiştiriyoruz.
5. Yağlı kağıt üzerinde oda sıcaklığında soğutarak servis yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder