LİMONLU BİSCOTTİ
MALZEMELER
Dilimlenmiş ve ikiye bölünmüş limonlukek (7-8 parça)
120 gram bitter çikolata
Toz fıstık, hindistancevizi rendesi
LİMONLU BİSCOTTİ tarifi :
2. Dilimlenmiş (1-1,5 cm kalınlığında) ve ikiye bölünmüş kek parçalarını yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz.
2. Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişiriyoruz.
3. Tel ızgara üzerinde soğutarak eritilmiş çikolataya batırıyoruz.
4. Çikolatalı kısımlarına fıstık ya da hindistancevizi rendesi serpiştiriyoruz.
5. Yağlı kağıt üzerinde oda sıcaklığında soğutarak servis yapıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder