4 Mayıs 2011 Çarşamba

Rus Pastası Tarifi Yapılışı Malzemeler

Rus pastası
 
MALZEMELER:
kek icin
4tane yumurta
200gr margarin
3 su bardagi un
1su bardagi seker
1tane kabartma tozu
KREMASI:
200gr margarin
2 tane eksi krema (SCMAND) 200gr lik kutuda
1 tane vanilya
1 su bardagi seker
Rus pastası



Rus pastası tarifi :

Kek icin tüm malzemeler cirpma kabina alinir hepsi birden 10 dakika krema kivamina gelene kadar cirpilir.
1.püf noktasi nekadar cok cirpilirsa okadar iyi sonuc alini.
Yagli kagit serilmis tepsiye dökülür kasik yardimiyla yayilir biraz koyu kivamda olacaga icin sorlana bilirsiniz DIKKAT.
180 derecede önceden isitilmis firinda 2.PÜF NOKTASI 10 ile 15 dak pisirin cok kalirsa KURUYOR.
firindan cikan kek iliyana kadar kremayi hazirlayin hesini beraber cirpin 5 dakika kadar.
kekleri bardak yardimiyla kesin 3. ve sonPÜFNOKTASI bicakla ortadan ikiye kesin ama cok nasik davranin kirilabilir
Kremayi sürün üstüne geri kapatin kalan kremadan cay kas yardimiyla az süs yapin kalan kek kirintilarini ufalayin üzerine süs yapinkek tabaklarina koyup 2saat buz dolabinda bekletip servis yapin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder